Etichete

, , , , , , , ,

Japonia, este un taram de-a dreptul captivant, un amalgam de culturi vechi si noi. Un loc al creativitatii, al inovatiilor, al frumusetii conservate, al afacerilor energice si al fanteziei. Care ne captiveaza de fiecare data.

  • Orasul din interiorul vulcanului, mai precis asta vrea sa fie imaginea de mai jos. Situat in insula vulcanica Aogashima, din Marea Filipinelor, orasul este unul dintre cele mai captivante locuri de vizitat de pe planeta. Este un uriaş crater vulcanic de pe o insulă niponă si reprezinta locuinţa a 200 de oameni.

Cu totii va intrebati daca vulcanul este activ…Ei bine este, iar ultima lui eruptie din urma cu 200 de ani, a ucis nu mai bine de 140 de persoane.

aogashima-insula-vulcanica

  • Dar de o plaja artficiala ce spuneti? SeaGaia Ocean Dome este situat in Miyazaki, Japonia si este cel mai mare parc acvatic din lume.

SeaGaia-Ocean-Dome-Plaja-artificiala-din-Japonia

SeaGaia-Ocean-Dome-Plaja-artificiala-din-Japonia (1)

  • Gradinile lor botanice sunt, cum va si asteptati, total atipice si pline de spectaculozitate. Asa este si gradina botanica Kawachi Fuji Gardens din orasul japonez Kitakyushu.

gradina-botanica-2

gradina-botanica-3

  • In timp ce in Romania abia se construiesc 200km de autostrada intr-un an de zile, Japonia este recunoscuta pentru infrastructura debordanta si miile de km de poduri suspendate.

autostrazile-suspendate-ale-japoniei

Par taramuri fermecate, din basme si povesti la care romanii nu pot decat sa viseze… Dar care ne bucura privirea si simturile. One day…I wish I can go there!

Reclame