Etichete

, , , , , , ,

Haha…buna intrebare. Am vazut un citat care m-a inspirat pentru postul de astazi si m-a indignat totodata… Ia uitati ce bine zice Jeanette Winterson: 

“E usor sa inseli. Infidelitatea nu e un motiv de lauda. La inceput, nu te costa nimic sa iei din increderea pe care cineva si-a pus-o in tine. Scapi neprins, mai iei putin si-nca putin, pana cand nu mai ai din ce lua… Straniu, mainile ar trebui sa-ti fie pline, avand in vedere cat ai luat, insa, atunci cand le deschizi, in ele nu se afla nimic.”

Imagine

Zice foarte bine, si inca cat de bine… Dar oare, cei care inseala se gandesc vreo clipa la asta? Eu zic ca dintr-o experienta de genul, tot victima loveste, tot ea da cu capu’ si tot ea sufera de moare. Pentru ca in general cine inseala, si cei cel mai grav, nu pentru prima si ultima data in viata, o face fara scrupule si rari sunt aceia care si sufera dupa. In general, inseala , se despart si isi vad bine mersi de una din cuceririle de rezerva, fara pic de mustrare sau regret… Si cine sufera in continuare? Cel inselat.

Sunt lucruri independente de dorinta noastra si eu una, ma cutremur de fiecare data cand aud povesti de genul. Nu cred ca exista vreo persoana pe lumea asta care isi doreste sa fie mintita, inselata, calcata in picioare. Si cu toate astea, datorita sau din cauza diversitatii, nici nu stiu cum sa-i zic, lucruri ca astea se intampla la tot pasul. Lumea se plictiseste foarte repede, rabdarea nu mai e la ea acasa, piata de desfacere e mare si tot asa. De ce cu una, cand pot cu doua? Zau. Si totusi, i-as intreba pe cei care practica acest sport de performanta, de ce va mai angajati in chestii care nu va onoroaza si care sunt apa de ploaie pentru voi? Sunt atatea fete/ baieti care pledeaza pentru moda: „friends with benefits”…Pentru fiecare capcaun, exista o Fiona…

Da-ti-i bice si nu incurcati oameni care inca mai spera la relatii de doamne ajuta!

 

 

Reclame