Etichete

, , , , ,

Ce-i femeia? As intreba un barbat… dar deja parca aud raspunsul…

baba-feroce

Femeia este acel ceva care te sacaie constant la cap si pune intrebari stupide, chiar daca raspunsurile par evidente. Femeia, e junghiul din coasta care te apasa cu putere cand vrei sa mergi la o bere cu baietii si ea face nazuri. Femeia, e resortul care atarna vizibil cand e vorba de familie, ea vrea isi doreste, tu..te mai gandesti. Femeia e cea care viseaza, punand tot odata osul la bataie, dar enervant de perfectionista incat sa te faca pe tine, ca barbat, sa nu-ti mai doresti nimic. Stie intotdeauna tot, asta-i si motivul pentru care google e tabu, atata vreme cat ea e prin preajma. Gandeste prea mult, vorbeste prea mult, deranjeaza uneori prin simpla prezenta. Si totusi, fara ea, cum ar fi viata?!

V-ati gandit ce v-ati face fara mama? Da, mama, care e si va ramane prima femeie din viata oricarui barbat. Pana si ea mai deranjeaza uneori prin cicalire, grija supraestimata, dragoste nemarginita. Dar fara ea…sunt sigura ca nimic n-ar mai fi la fel.

Dar de sotie, iubita, amanta, ce ziceti? Cum ar fi viata voastra, dragilor, fara o prezenta feminina care sa o umple si sa-i dea culoare in limita cromaticii? Cum ar fi camera in care stati fara o forma feminina care sa va trezeasca si cele mai ascunse simturi? Fara cineva care sa va faca sa radeti prin naivitate, ghidusie, dragoste? Va zic eu…”viata ar fi pustiu” si nu pentru ca ne supraestimam, ci pentru ca asta e realitatea, bineinteles valabila si viceversa.

Ma uit adesea prin metrou, autobuze, spatii publice cum femeile tanjesc dupa iubire si partenerii lor, parca sunt plecati undeva departe. Nu am vazut aproape niciodata in ultima perioada un cuplu in care baiatul, masculul feroce, sa-si ia iubita si sa o sarute dulce si apasat. Nici gand. Cum sa faci asa ceva? Dar specia, ar disparea instantaneu la un asemenea gest de afectiune.

Dragi barbati, viitori capi ai familiei, fii de mame iubitoare, unde v-a disparut si ultimul gram de recunostinta pentru specia feminina? Nu uitati ca din „tarana v-ati nascut si tot acolo va veti intoarce.” Va doresc numai bine!

Reclame