Etichete

, , , , , , , ,

Ma tin de mult sa scriu ceva despre coropijnitele cu carare pe mijloc care ne invadeaza vizual pe la tembelizor. De-al de Sanzi si respectiv, Ana, Tonciu, Pamela de Romania, Cruduta cea vesnic verde, Pamfile si toate adormitele.

397119_531030576916956_965635644_n

 

 

sanzi-si-tonciu-s-au-sarutat-in-direct-la-tv_1351584462_1

Ma tot gandesc, bine impropriu spus gandesc, pentru ca reflexele vin instantaneu, la ce produc fetitele astea, cu ce ajuta ele populatia, respectiv Romania. Cu nimic. Clar.

Propun sa se dea amenzi pentru minute pierdute din viata aiurea. Minute pierdute uitandu-ne la specimene in continua perpetuare.

Eu inteleg, tv-ul ne scoate de multe ori din grijile cotidiene. Cand te uiti la prostii intruchipate precum Bianca Dragusanu, Nicoleta Luciu, Loredana Chivu etc, iti dai seama ca se poate mult mai rau si ca prostia din capul tau sau a celor care te inconjoara e parfum de tei pe langa ce zace in aceste genii neintelese. Si totusi…oameni buni! Chiar nu mai exista si alte valori pe plaiurile astea? Cu asta ne mandrim noi?Atat putem? ‘apai daca atat putem sa nu ne mai plangem ca suntem vazuti prost in strainatate sau ca stima de sine e mult sub pragul minim.

Na, adunatura de gaste:

E frustrant sa vezi ca in televiziune misca numai specii de genul celor de mai sus. Sunt studenta la jurnalism si poate merit un loc pe care patachinele de genul il ocupa fara rost in trust. Ca femei de „succes” precum Nicoleta Luciu ajung sa prezinte emisiuni de factura „Vocea Romaniei” fara 2 ore de pregatire jurnalistica, ca stau pe o mina de aur care nu-i a lor. Ca nu-s in stare sa lege doua vorbe pe cont si gandire proprie…Dar…asta-i forma fara fond despre care Maiorescu ne vorbea odata. Si ma socheaza cand vad ca teatrul lui Caragiale nu pare nici pe departe fictiv, date fiind circumstantele actuale.

Dar… noi sa fim sanatosi…ca boala vine singura! Voi reveni cu amanunte si impresii dupa fiecare spectacol in care joaca protagonistele de mai sus. O saptamana frumoasa va doresc!

Reclame