Etichete

, , , , , , , ,

Desi mai e ceva timp pana la sarbatori, daca ar fi dupa mine as pleca de acum oriunde as vedea cu ochii. M-am saturat de monotonia asta care bate cu precizia unui ceas cu cuc, de vremea urata si de oamenii in tandem cu ea, de grijile licentei, de tot. Vreau! Vreau…undeva departe de toate astea, undeva unde sa nu mai conteze nimic. Sa ma pot bucura de fiecare gest, moment pe care il traiesc fara sentimente de vinovatie. Dar mai stiu si ca toate lucrurile frumoase, trec cu maxima viteza, asa ca intr-un final, revenim de unde am plecat.

Imagine

Ma duc, ma intorc si parca as pleca iar. E sentimentul care ma macina aproape zilnic. Vreau mereu altceva, vreau mereu sa ma simt confortabil in toate actiunile pe care le fac si pentru asta am nevoie de diversitate.

Am pus la bataie deja planurile pentru sarbatori. Voi miza pe ele si le voi astepta cu sufletul la gura. Voi incerca din rasputeri sa nu ma gandesc la ce urmeaza, sa traiesc clipa care e mai presus de toate. Asa ca… Holiday here I come! Voi ce planuri aveti pentru sarbatori?

Reclame