Etichete

, , , ,

Frumoasa-i viata de student cand mergi la orange film cu carnetul de note si platesti 7 lei pe bilet. De data aceasta, alegerea mea a fost una chiar buna. Obisnuiam sa dau bani pe comedii proaste, si sa mananc tot bolul de floricele in primele 15 minute, de nervi si indignare ca am venit sa vizionez o prostie de genul. Recunosc, nici tura asta n-am fost prea convinsa ca un film romanesc poate fi atat de bun. Plecasem cu ideea preconceputa ca iarasi este un film in genul metrajelor lungi, fara cap si coada, dar pentru ca vazusem trailerul si parea cat de cat de Doamne ajuta, am zis hai! Si am ras…si am ras…si am stat langa doua „dudui” care nu stiu daca erau excitate de film, sau de la natura, dar au ras si batut din picioare vreme de 1 ora si jumatate. Si sa fi fost prea sec filmul, pe seama vecinelor de scaun tot m-as fi distrat.  Povestea filmului?! Foarte funny.Nu m-as fi asteptat!

Imagine

Povestea se invarte in jurul a doua cupluri, colegi de apartament: Dani si Toni , Oana si Dana… Dani este furnizor de servicii IT si gigolo in timpul liber, iar Toni, prietenul mai neinzestrat fizic de mama natura, hacker iscusit,dar care traieste mai mult in lumea virtuala, pentru intalniri adevarate apeland la prietenul lui Dani. Asa se face ca Toni este indragostit, virtual de Oana si pentru ca nu are curajul sa o intalneasca, il trimite pe prietenul lui, Dani, la intalnire in locul lui. Zis si facut. Numai ca intre cei doi internauti se infiripa o poveste de dragoste spre indignarea lui Toni si a colegei de camera a Oanei, care este de fapt Dana 🙂 . Si pentru ca povestea sa fie suculenta, si cele doua prietene au facut schimb de identitate, asa ca cei doi indragostiti nu au fost decat pioni pe tabla colegilor de sah.
Dana si Oana, la fel ca si cei doi baieti, sunt diferite de la cer la pamant. Ucenice cofetare si colege de apartament, pregatesc acelasi complot ca si baietii. Dana este trimisa in locul Oanei la intalnire, din acelasi motiv, frica de realitate. Dana, este o tipa senzuală, suceste capetele bărbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, dar formele ei lasa de dorit. Iar pentru ca dragostea platonica, virtuala nu poate dura vesnic, Oana si Toni isi dau intalnire, fata in fata.

Dupa numeroase incurcaturi si situatii comice, reusesc sa se intalneasca si papusarii din spatele cortinei, Oana si Toni, personajele principale de la care a pornit povestea. Cand vad ca de fapt se potrivesc mai bine asa, cu forme rotunjoare, pasiuni pentru dulciuri, si comportamente copilaresti cei doi hotarasc sa fie impreuna si fac tot posibilul pentru ai impaca si pe Dana si Dani, suparati de situatia la care au fost expusi.

Asa se face ca filmul are un happy end, toata lumea-i bine si fericita.

Daca il mai gasiti in programul cinematografelor din Bucuresti, va recomand cu caldura sa-l vizionati! Merita!

Reclame